Hilvan Bahçelievler Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip ve bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.Öğrencilerimiz ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken,eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, hayata hazır insanlar olarak yetiştirmek. Toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.

Misyon: Türk Mili Eğitiminin Temel İlkeleri kapsamında öğrencilerimizi; kendisine ve ülkesine karşı sorumlu, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; kendisine güvenen, dürüst, çevreye duyarlı, paylaşımcı, mutlu, barışçıl, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLANGICI 08:20 DERS BİTİMİ: 14:40
Isınma: KÖMÜRLÜ KAZAN SİSTEMİ
Servis Bilgisi: OKUL TAŞIMALI EĞİTİM
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://hilvanbahcelievlerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 350 SK. BAHÇELI EVLER ILKOKULU BLOK NO 1 HİLVAN / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - BAHÇELİEVLER MAH. 350. SOK. NO:1

Ulaşım ŞAHSİ ARAÇLAR